Све категорије

Вести

Иди са одговорношћу, назад са безбедношћу – прекоморско особље компаније ЈВЕЛЛ за отклањање грешака вратило се тријумфално

Време: КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС Коментар: 29

18-Jan-2022, with flowers and applause, we express our warm welcome and high tribute to our colleagues who have returned from overseas debugging. I would like to extend my sincere sympathies to my colleagues who are still in the overseas work site and do their best to serve customers. I would like to express my highest respect and sincere gratitude to all the overseas colleagues on business trips and their families who are fighting on the front line of overseas epidemic prevention and control and have made positive contributions to the high-quality development of JWELL.
2021. ће бити изузетна година. Да бисте страним купцима донели довољно поверења, преузмите иницијативу да одговорите на распоређивање компаније. У тешкој ситуацији превенције и контроле епидемије, сво особље, са јаким осећајем мисије и одговорности, прихвата изазов, храбро преузима одговорност, преноси борбени дух компаније ЈВЕЛЛ „може да поднесе тешкоће, може да се бори“ и држи се линије фронта у иностранству.

1

2

3

Од јануара 2022. године, више од 30 запослених ЈВЕЛЛ-а ради у Турској, Узбекистану, Вијетнаму, Немачкој, Египту, Русији и другим прекоокеанским антиепидемијским фронтовима упркос потешкоћама, а најдужи ради у иностранству преко 300 дана. Они служе купцима свим срцем, како би купцима омогућили да виде вредност наших производа и професионалне услуге. Остварили смо одличне резултате у борби против епидемије, која не само да је освојила похвале и признања корисника, већ је поставила чврсте темеље особљу ЈВЕЛЛ-а за континуирани развој иностраних тржишта и убрзавање темпа међународног развоја.

4

Вруће категорије